MBO-STUDENT YVES CLAUZEL BELOONT VOOR REKENEXAMEN

Samen met zijn medestudenten werd Yves Clauzel ‘overvallen’. Hij is 2e jaars student zorg en welzijn bij Curio in Breda. Als een van de weinige studenten in Nederland behaalde hij een 10 voor zijn rekenexamen. Zijn rekendocent Ankie van Wezel-Broere overhandigde hem trots namens de Rekencoöperatie examens mbo een heerlijke taart.

Elk jaar wordt op 14 maart wereldwijd op allerlei rekenkundige en wiskundeopleidingen de ‘PI-dag’ gevierd. De bron hiervan ligt uiteraard in het getal 3,14. In de wiskunde ook wel PI genoemd. De datum komt overeen met PI doordat de 3e maand, maart, en de 14e dag samen het getal 3,14 vormen. Rekencoöperatie examens mbo deed daar dit jaar aan mee. Curio is dé beroepsopleider van West-Brabant.

Het vmbo, mbo en overig aanbod van Curio biedt talloze relevante en interessante opleidingen voor jong en oud. Onderwijs waarin leerlingen en studenten centraal staan. Curio leidt hen op tot deskundige, nieuwsgierige en zelfbewuste vakmensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun talenten willen ontwikkelen. Ze kunnen aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in de regio.

Foto: Yves Clauzel PI-day

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…