MEER DAN 3000 BEZOEKERS BIJ OPEN HAVENDAG MOERDIJK

Havenbedrijf Moerdijk hield afgelopen zaterdag 8 oktober open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat zich op het haven- en industrieterrein afspeelt. Een bijzondere kans voor jong en oud om een kijkje achter de schermen te nemen bij meer dan dertig bedrijven.

De deelnemende bedrijven mochten rondleiden en vertellen over het werk waar zij dag en nacht mee bezig zijn.

De haven is van nationaal belang en de tweede economische motor van Brabant. Bezoekers konden zien hoe een raket ontsteking eruit ziet, varen door de haven of binnenkijken bij Shell.

De bezoekers werden ontvangen bij Ritchie Bros Auctioneers. De koffie of borrel met lekkere hapjes stonden voor iedereen klaar. Vandaaruit vertrokken bussen die de bezoekers naar de diverse bedrijven bracht.

Zoals baggerbedrijf Van Oord. Het reusachtige terrein liep vol met bezoekers en tientallen kinderen keken hun ogen uit bij het zien van de grote kranen en apparatuur.

Ook het enorme baggerschip bij Van Oord was opengesteld voor bezoek. Op iedere hoek van de boot stond een medewerker te wachten tot hij kon vertellen over het schip. Na een klim naar de bovenkant van het schip was het uitzicht prachtig over het water en enorme terrein.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Quido Van De Graaf - Ik Zal Er Altijd Voor Je Ziijn

Laden...

Laden

Laden…