MEER FUNCTIES OP VEELGEBRUIKTE OVPAY APP

De OVpay app heeft inmiddels meer dan een half miljoen downloads sinds de introductie in juni 2023. De app voorziet daarmee in een grote behoefte van reizigers om snel en makkelijk inzicht te krijgen in gemaakte ritten met OVpay. De OVpay app wordt uitgebreid met nieuwe functies: het toevoegen van meerdere betaalpassen en het betalen van een openstaand bedrag via iDEAL, Mastercard of Visa.

Een belangrijke succesfactor is dat de OVpay-app voorziet in de -latente- behoefte van reizigers. Zo biedt de OVpay app de reiziger inzicht in de gemaakte ritten en reiskosten. Ook is het mogelijk een eventueel gemiste in- of uitcheck te corrigeren. Door notificaties weet de reiziger of hij is in-/uitgecheckt. Slechtziende reizigers kunnen gebruik maken van gesproken notificaties.

Per 2 februari zijn er nieuwe toevoegingen: 1. Meerdere betaalpassen toevoegen in de app. Bijvoorbeeld een pas van een andere bankrekening of je betaalpas in de Apple of Google wallet op je mobiel. Zo heeft de reiziger altijd inzicht in de ritten en kosten per pas. 2. Openstaand bedrag betalen via iDEAL, Mastercard of Visa. Binnen 15 minuten is de schuld verwerkt en kan de reis worden voortgezet.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Stef Ekkel - Wordt Nooit Verliefd

Laden...

Laden

Laden…