MIRANDA EN WIM TE GAST BIJ DE SENIOREN EXPRESS

Donderdag 12 oktober waren Miranda Weitgraven (Welzijn Kerkakkers) en Wim van den Broek (Vrienden van Kerkakkers) te gast in de studio bij de Senioren Express. Zij kwamen vertellen over de actie de oude Duofiets te vervangen voor een nieuwe. De vrienden van Kerkakkers is al jaren bezig om voor het welzijn van de bewoners van CWZ Kerkakkers geld te genereren.

Uitbundig vertelden Miranda en Wim over rommelmarkten en andere kleine inzamelingen uit het verleden. Met die opbrengsten is al veel gedaan aan o.a. tuin, piano en tuinmeubels. Voor de Duofiets is dat ook gelukt met een mooie bijdrage vanuit de Rotaryclub Halderberge/Seppe, via de voorzitter van de Vrijwilligers van Groenhuysen Olaf Posthumus en een goeie deal met Martens Tweewielers.

Miranda en Wim waren blij dat ze hun verhaal mochten komen vertellen bij de Senioren Express want konden meteen vertellen dat de fiets ’s middags feestelijk zou worden overgedragen. De twee waren enthousiast met vertellen over de fiets. Na het interview verlieten ze studio, Wim breed lachend en druk meezingend met de muziek.

Foto’s: Ria Nouws en Leo Valentijn

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…