MOGELIJK SLUITING WONING + MAATREGELEN LUNCHZAAK

De operatie richtte zich op 3 hoofdverdachten. Zij zijn in de avond van 13 oktober aangehouden. Een 23-jarige man uit Zegge en twee Roosendalers van 23 en 57. De laatste werd in een woning aan de Wattstraat aangehouden. Agenten zagen er drugs, ruim 40 kilo hasj en 1,5 kilo hennep. Duizenden euro’s aan contant geld werd in beslag genomen.

Op het Heilig Hartplein arresteerde de politie ook 2 mannen: een 20-jarige Roosendaler die geen ID op zak had, en een 27-jarige plaatsgenoot. Hij bleek een kleine hoeveelheid drugs bij te hebben. Een auto werd in beslag genomen, een ander voertuig doorzocht. De politie doorzocht ook een pand aan de Radiostraat. Daar vonden ze meer dan 17.000 euro die in beslag genomen is.

Gemeente Roosendaal neemt maatregelen. Voor de woning kan dat een sluiting zijn voor een bepaalde periode, omdat er drugs zijn aangetroffen. Van horecagelegenheid, Lunch & Lounge ’t Hart, kan de gemeente de vergunning intrekken. De politie heeft vermoedens dat vanaf het terras van de zaak wordt gedeald.

De 3 gearresteerde mannen kunnen van de gemeente nog een dwangsom van 5000 euro verwachten. Wanneer zij opnieuw met drugs worden gezien in Roosendaal, kan deze dwangsom worden geïnd.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…