MOOISTE KERN VAN BRABANT.

Veel inwoners in Brabant vinden hun dorp enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme “de mooiste kern van Brabant”. En met recht natuurlijk want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp. En om die woorden kracht bij te kunnen zetten, start vanaf heden de fotowedstrijd “mooiste kern van Brabant” onder de dorpsraden en inwoners uit de kernen van Brabant.

(1/3)
De stichting Kleine Kernen roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. De 12 mooiste kernen worden verwerkt in een kalender 2021. En wie wil zijn of haar dorp nou niet op zo’n kalender hebben staan? Wat moet je doen? Stuur je foto’s naar de redactie. De foto’s kunnen worden aangeleverd via het e-mailadres info@kleinekernen.nl .

(2/3)
Je kunt foto’s voor de wedstrijd inzenden tot en met dinsdag 17 november. Bij de foto’s in het kort aangeven: – Wat staat er op de foto? – Door wie is de foto gemaakt?
Foto’s dienen rechtenvrij te zijn. Eventuele personen op de foto moeten hebben ingestemd het gebruik hiervan voor de foto. Door foto’s op te sturen geef je toestemming om deze te mogen delen.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…