N 640 DEELS AFGESLOTEN DOOR WEGWERKZAAMHEDEN

In verband met wegwerkzaamheden is de N640 tussen Hoeven en Oudenbosch voor een deel afgesloten. De werkzaamheden starten op 17 oktober en zullen zo’n drie weken duren.

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het geplande grote onderhoud aan de N640. Voor de eerste fase van dit onderhoud zal de N640 vanaf de rotonde van de Koepelbaan in Oudenbosch tot aan de Oude Antwerpse Postbaan afgesloten zijn. Dit duurt van 17 oktober tot 4 november.

Vanwege de werkzaamheden worden er omleidingen aangegeven. Auto- en vrachtverkeer moet via de A58 en via de A17 rijden. Hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers zouden wel langs de werkzaamheden kunnen rijden. Ook bewoners van het afgesloten deel krijgen toegang tot het werkvak.

De Plantenhal blijft voor bezoekers van één kant bereikbaar, de eerste week vanuit Hoeven, daarna vanuit Oudenbosch. Volg hiervoor de aanwijzingen op de borden en de omleidingsroute.

Het geplande grote onderhoud heeft al aardig wat losgemaakt bij bewoners. Mede door gesprekken bij de gemeente zal de maximumsnelheid van de doorgaande route worden verlaagd naar 60 km/u.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…