NICOLIEN KROON RTL ADVISEUR WATERSPEKTAKEL 6 MEI

Zeg je RTL Weer, dan denk je aan Nicolien Kroon. De meteorologe die enkele jaren geleden nog in Roosendaal woonde, maar nog steeds vanuit ‘het zuiden’ dagelijks haar km. maakt richting de studio’s in Hilversum. Ze heeft nog nauwe banden met Roosendaal, en heeft er veel vrienden wonen. Door haar band met Roosendaal kent ze ook veel Roosendalers en hun verenigingen.

Ze wordt regelmatig gevraagd voor specifiek advies als het om buitenactiviteiten gaat. Momenteel staat Nicolien in nauw contact met de organisatie van het Zwaaigatconcert op zaterdag 6 mei. Ze voorziet de heren van de Kaai graag met advies over het weer wat ze verwacht tijdens hun unieke evenement. Nicolien gaat voor hen een speciaal Zwaaigatconcert Weerbericht opnemen.

Specifiek toegespitst op zaterdagavond 6 mei. Ze vind het leuk op deze manier haar steentje bij te dragen. De verwachting van Nicolien zal enkele dagen voor 6 mei te vinden zijn op de digitale kanalen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol die dit Zwaaigatconcert organiseert. Ze gaat proberen ook zelf aanwezig te zijn.

Via onderstaande link kunt u het weerbericht beluisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=NDaISnD78Uc

Weervrouw RTL Nicolien Kroon

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…