NIEUWE DUOFIETS DE KERKAKKERS WERKT

Met dank aan een kleine 150 ondernemers uit de regio’s Rucphen en Halderberge hebben de bewoners van Centrum voor Zorg en Wonen De Kerkakkers een nieuwe duofiets. De laatste euro’s die voor de nieuwe tweewieler nodig waren, zijn donderdagavond 21 september opgehaald door de Rotary Club Halderberge-Seppe tijdens de eerste editie van het Proef en Bruisfestival in Le Jardin.

Niet alleen een gelegenheid om te netwerken en lekker te eten, maar men vindt het belangrijk om als Rotaryclub zich in te zetten voor de samenleving en doelen te steunen die lokaal impact maken. Twee goede doelen waren deze keer de gelukkigen. Wim van den Broek nam namens de Vrienden van Kerkakkers een cheque voor 3.000 euro in ontvangst.

De tweede cheque werd uitgereikt aan Annelie van Ghert, die zich in de regio inspant voor voorlichting en preventie van Alzheimer. Qua entertainment zat de avond wel goed. De Rucphense burgemeester gaf de Rotaryclub ook een complimentje. “Blijf dit vooral doen, want het is nodig. Ik weet dat zo’n fiets door de bewoners van het zorgcentrum enorm gewaardeerd wordt.”

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Reina & Klaas - De Bloemenmand

Laden...

Laden

Laden…