NIEUWE LEDEN VOOR “DE BRANDEN” IN SPRUNDEL

Wijkvereniging De Branden in Sprundel kreeg er in haar jubileumjaar verscheidene leden en vrijwilligers bij. Vooral nieuwkomers die de wijk willen leren kennen. Tijdens de festiviteiten vanwege het 40 jarig bestaan was voor kennismaking alle gelegenheid.

Maandelijks een speciale activiteit en afgelopen weekend was er veel te doen. Vrijdag een disco en ‘dropspottocht’ voor de jeugd, zaterdagmorgen bezochten de kleinsten een kinderboerderij, na de middag trokken groepjes jongeren door de wijk bij een escape tocht en ’s avonds feestten de volwassenen in café De Coop. Tijdens dit festijn was de trekking van de jubileumloterij, waarbij Jac Verdaasdonk en Renate Klapwijk een ballonvaart wonnen.

Jong en oud kwam zondagmiddag naar De Trapkes. Daar hadden ze samen onder het motto ‘De Alleskunner’ veel plezier met ludieke spelletjes. Doel van de wijkvereniging is: bevorderen van de leefbaarheid in de wijk. De meeste activiteiten dragen bij aan sociaal contact. Volgende maand bezoekt Sint de jeugd, en is bij een brunch voor 50-plussers. Een uitstapje naar een kerstmarkt en brouwerij in Brugge sluit in december het jaarprogramma af.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Marinho - Ik kom er aan

Laden...

Laden

Laden…