NIEUWE SCHOOLLEIDER MUNNIKENHEIDE COLLEGE

De Raad van Bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Wilma Scholtens vanaf 1 augustus 2023 benoemd tot algemeen directeur van het Munnikenheide College. Op dit moment is zij directeur bij het ZuidWestHoek College. Wilma is sinds 2000 werkzaam in het onderwijs. Ze heeft al 4 jaar op het Munnikenheide College als directeur en waarnemend schoolleider gewerkt.

Sinds juni 2021 is Wilma directeur op het ZuidWestHoek College. Ze is 47 jaar en woont met haar man en dochter in Oud-Gastel. Ons Middelbaar Onderwijs, opgericht in 1916, is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen, van gymnasium t/m praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door goed onderwijs te bieden.

Zo verwerven de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij. Onze scholen kennen een grote verscheidenheid die de bron vormt voor kennisdeling, en versterken daarmee de professionaliteit van onze docenten. Hierdoor zijn de scholen samen sterker en kunnen ze toch kleinschalig blijven. Daar profiteren onze leerlingen van. Zie ook: www.omo.nl

Wilma Scholtens

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…