NIEUWE STAPPEN GEZET CULTUREEL CENTRUM ZUNDERT

Het nieuwe culturele en maatschappelijke ontmoetingscentrum krijgt de werktitel ‘De Zindering, Cultureel en Maatschappelijk Hart van Zundert’. De Zindering komt op de plaats van de oude Schroef. Er was behoefte aan een nieuwe naam, eentje die past bij de functie van het gebouw en haar toekomstige gasten en gebruikers. In 2023 wordt verder gewerkt aan het realiseren van de Zindering.

Wethouders Judith Kuijpers (cultuur) en Twan Zopfi (sociaal domein) zijn blij dat het ontmoetingscentrum steeds concreter wordt. “Door verschillende factoren heeft het project helaas wat vertraging opgelopen. Maar, het is fantastisch dat we toewerken naar een centrum, waar alle inwoners een plek kunnen vinden. We waarderen in het bijzonder de inzet van de werkgroep en de twee mogelijke bestuursleden.”

In februari bespreekt de gemeenteraad de Zindering tijdens een beeldvormende raadsvergadering. Daarna organiseert de gemeente een informatie avond voor inwoners. Meer informatie over deze avond volgt begin 2023 via www.zundert.nl.

Bron: Gemeente Zundert

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…