NL-ALERT APP VOOR BRABANDERS IN GRENSGEBIED

Met de NL-Alert app ontvangen Brabanders die vaak dicht bij de grens met België zijn, altijd een NL-Alert bij een noodsituatie. Dat was niet altijd het geval, omdat hun telefoon soms verbonden is met een buitenlandse zendmast. Die zenden geen NL-Alert uit. Ook heeft de app extra toegankelijkheidsfuncties die NL-Alert duidelijker maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

Wil je ook NL-Alerts ontvangen als je mobiele telefoon verbinding heeft met een buitenlandse zendmast? Download de app in de Apple App Store of Google Play Store.en zorg dat je verbonden bent met mobiel internet. De NL-Alert app beschermt je privacy. De overheid heeft je telefoonnummer niet nodig om ervoor te zorgen dat je NL-Alerts kan ontvangen.

Als je NL-Alert-meldingen wilt ontvangen op basis van je huidige locatie, moet je wel toestemming geven om altijd je locatie te delen met de app. Ontvang je een NL-Alert? Luister of lees het bericht meteen, volg de instructies op en informeer anderen. Zo heeft iedereen direct informatie bij een noodsituatie. Kijk voor meer informatie op: www.nl-alert.nl/app

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

J-Jingle - Sweeper kort altijd nieuws altijd muziek 1

Laden...

Laden

Laden…