Nomineer nu voor de vrijwilligersprijzen!

Wie is de jeugdvrijwilliger van 2018? Welke organisatie krijgt dit jaar de vrijwilligerscheque uitgereikt? Wordt de wens van uw organisatie vervuld?

Nomineer een vrijwilligersorganisatie
Kent u een organisatie die inspirerende activiteiten heeft ontwikkeld of activiteiten heeft uitgevoerd die een bijzondere inspanning hebben gevraagd? Wethouder Matthijssen van de gemeente Rucphen reikt graag de cheque uit van € 500,00 aan een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van de inwoners van de gemeente. Nomineren kan tot 24 september via www.vrijwilligerswerkrucphen.nl Meer informatie vindt u via de website van de gemeente Rucphen of via gemeente@vrijwilligerswerkrucphen.nl

Nomineer een (groep) jeugdvrijwilliger(s)
Inmiddels een begrip: de jeugdprijs van URvoice. Deze prijs richt zich op jonge vrijwilligers in de leeftijd van 13-28 jaar. Is een (groep) jonge vrijwilliger(s) actief binnen uw vereniging, beloont u hem, haar of hen met een nominatie. De prijs is een cheque ter waarde van € 250. Meer informatie vindt u op www.urvoice.nl of via info@urvoice.nl 

Nog een reden nodig om te nomineren?
Rotary Halderberge-Seppe vervult een wens van een genomineerde organisatie! Hoe werkt het? In oktober komt in de hal van het gemeentehuis een wensboom te staan. Genomineerden mogen hierin een wens hangen. Een wens voor de eigen organisatie of voor een ander. Als het uiteindelijk maar ten goede komt aan de inwoners. Tijdens de vrijwilligersavond maakt de Rotary bekend welke wens wordt vervuld! Hiermee wil deze club graag een mooie bijdrage leveren aan het maatschappelijk leven in de Gemeente Rucphen. U leest hierover meer op de website www.vrijwilligerswerkrucphen.nl.

Vrijwilligersbijeenkomst op 22 november
De gemeente en URvoice nodigen alle genomineerden uit voor een feestelijke bijeenkomst op 22 november. Tijdens die bijeenkomst reikt wethouder Matthijssen de vrijwilligersprijzen uit. Ook wordt dan de winnende wens bekend gemaakt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

zaterdag 20 juli 2024

Last on air:
15:40 Gebroeders Ko with Boten Anna (03:13)
15:43 J-Jingle with Goud Van Oud 1 klinkt vertrouwd (00:04)
15:44 Sonny Knight with Teenage Party (02:30)

Now on air:

Rene Smulders with Ik Ben Te Goed Voor Deze Wereld

Next on air:
15:49 Wes & Wes with Ik Ben Net Als Jij (02:14)
15:51 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen zonder beat (00:02)
15:51 Teach In with Fly Away (02:57)

Laden...

Laden

Laden…