OLDTIMER EVENT DE WALM IN KLEIN ZUNDERT

Liefhebbers van oldtimers kunnen komend weekend hun hart weer ophalen. Op een weiland aan de Aardgangstraat in Klein Zundert wordt van vrijdag 12- tot en met zondag 14 mei voor de zestiende keer het gratis toegankelijke oldtimer event De Walm gehouden. Peter Snepvangers en Ardy Hereijgers zijn twee niet weg te denken stuwende krachten achter De Walm.

Peter is medeoprichter van De Walm. Het evenement vindt plaats naast zijn huis, op de grond van zijn ouders, inmiddels eigendom van broer Twan. Ardy is hoofd van de werkgroepen Facilitair en Veldindeling. Hij is eerst mee gaan helpen tijdens het weekend zelf. Toen een van de kartrekkers ermee stopte, heeft hij zijn huidige vrijwilligersfunctie opgepakt. Hij is tekenaar-constructeur van beroep.

Er wordt een aantal vakken voor bepaalde voertuigen vastgesteld. Iedere week is er een klusavond. Dan werken ze aan het onderhoud van wc-wagens en tent. We proberen zoveel mogelijk samen te doen. Ze zijn zó goed op elkaar ingespeeld dat het eigenlijk vanzelf loopt. De spanning bouwt zich op als De Walm dichterbij komt. Ze hopen dat alles loopt zoals ze het voor ogen hebben.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…