OMLEIDING RUCPHEN SPRUNDEL ST. WILLEBRORD.

Op 4 februari zal wethouder Martien de Bruijn de zuidelijke tak van de Omleiding Rucphen – Sprundel – St. Willebrord openen. Daarmee is de realisatie van de Omleiding nagenoeg afgerond. Alle kernen en bedrijventerrein De Nijverhei en de Binnentuin zijn nu goed bereikbaar. Verder zijn enkele rotondes aangelegd en zijn bestaande wegen die onderdeel uitmaken van de omleiding, vernieuwd en verbreed.
(1/3)
Bij de zuidelijke tak is een nieuwe verbinding aangelegd tussen de Sprundelseweg (vanaf de Industriestraat) en de Vorendseindseweg. Ook is er nu een betere aansluiting van de Vorenseindseweg op de Zundertseweg. Met de omleiding weren we doorgaand verkeer uit de kernen en zijn bedrijventerrein De Nijverhei en De Binnentuin beter bereikbaar. Door de Omleiding een stuk prettiger verblijven in onze kernen.
(2/3)
Inmiddels is ook gestart met de voorbereidingen voor het allerlaatste deel van de omleidingsweg: de aanleg van een weg om de toekomstige nieuwbouwwijk “De Leijkens”. Deze weg verbindt de Gebrande Hoefstraat met de Rucphenseweg, zodat het verkeer uit Roosendaal niet meer door de kern van Rucphen hoeft te rijden.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 23 juli 2024

Last on air:
16:35 Simon & Garfunkel with El Condor Pasa (02:53)
16:37 J-Jingle with Goud Van Oud 1 klinkt vertrouwd (00:04)
16:38 Boney M with Daddy Cool (03:24)

Now on air:

Quincy with Ik Mis Je Nu Al

Next on air:
16:44 Spencer Davis Group with Keep On Running (02:36)
16:47 Tommy Roe with Sheila (02:01)
16:49 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 4 (00:03)

Laden...

Laden

Laden…