ONDERHOUD N 640 HOEVEN DUURT LANGER

Door het slechte weer verloopt het onderhoud van de N640 niet volgens planning. Het aanbrengen van de toplaag van het asfalt is uitgesteld en daardoor blijft de rotonde aan de Hofstraat in Hoeven een week langer dicht. Dit weekend zou de toplaag van het asfalt worden aangebracht. Door het slechte weer zijn deze werkzaamheden uitgesteld. Dat laat KWS via hun app weten.

Via de app kunnen geïnteresseerden precies volgen hoe de werkzaamheden aan de weg vorderen. Maandag zou de rotonde aan de Hofstraat weer open gaan en gingen de werkzaamheden de volgende fase in. Dit loopt met een week uit. De berichtgeving via de app is kort en duidelijk: Het aanbrengen van de toplaag is uitgesteld naar volgende week vrijdagavond/nacht en zaterdag.

Dit weekend blijft de bus de normale route rijden. Alle afzettingen en omleidingen blijven staan zoals ze de afgelopen week gestaan hebben: verkeerslichten op de Bosschendijk, tankstation bereikbaar vanaf de Oude Antwerpsepostbaan en Sint Bernardusstraat tot en met rotonde Hofstraat afgesloten met slagbomen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…