ONDERZOEK COMBINATIE GRIEP-PNEUMOKOKKEN-CORONA

GGD West-Brabant en Het Huisartsenteam Midzomerplein uit Bosschenhoofd doen samen onderzoek naar het zetten van de griepprik (en eventueel pneumokokken prik), in combinatie met de corona herhaalprik. Dit biedt de patiënten van deze praktijk het voordeel dat zij geen aparte afspraak hoeven te maken voor de corona herhaalprik.

Het Huisartsenteam Midzomerplein nodigde begin deze maand haar eigen patiënten uit voor de griep- en pneumokokken prik. In de uitnodigingsbrief lezen de genodigden dat zij gelijktijdig de corona herhaalprik kunnen krijgen. Hiervoor komen zij op 19 of 21 oktober naar GGD-vaccinatie locatie Breda International Airport in Bosschenhoofd.

Twee prik teams van Het Huisartsenteam Midzomerplein en van de GGD staan op deze dagen voor de mensen klaar. Het zetten van twee of drie vaccinaties op hetzelfde moment is veilig. Eén van de huisartsen is aanwezig voor medisch toezicht.

De GGD deelt een kleine vragenlijst aan de deelnemers uit.

In de uitnodigingsbrief van de huisarts staat vermeld op welk tijdstip de genodigde welkom is. Heb je hierover een vraag? Neem dan contact op met Het Huisartsenteam Midzomerplein via Home – Het Huisartsenteam.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Save Me

Laden...

Laden

Laden…