ONDERZOEK DE BLOKHUT ALS MOGELIJK DORPSHUIS.

Na een eerste inventarisatie bij de inwoners en verenigingen in Bosschenhoofd blijkt de behoefte aan een dorpshuisfunctie groot. De gemeente Halderberge en de Ouderenbond zijn met elkaar in gesprek om een dorpshuisfunctie op de plek van ouderensociƫteit De Blokhut mogelijk te maken, dit de plek waar de leden van de Ouderenbond Bosschenhoofd samen komen en haar activiteiten organiseert.

(1/3)
Het bestuur denkt graag mee hoe De Blokhut de wens voor een dorpshuisfunctie kan vervullen, die toegankelijk is voor iedereen en waar dorpsactiviteiten georganiseerd worden. Ook vindt overleg plaats met de Parochiƫle Charitasinstelling, die de grond van De Blokhut en omgeving in eigendom heeft en in erfpacht uitgeeft aan de gemeente Halderberge. Zij wil meewerken de dorpshuisfunctie te realiseren.

(2/3)
Wethouder Thomas Melisse is blij dat het bestuur van Charitas en de Ouderenbond bereid is om samen met de gemeente en Stichting Groet en Ontmoet Bosschenhoofd de mogelijkheden te bekijken. Zij stellen de leefbaarheid van het dorp Bosschenhoofd daarmee voorop. We gaan nu hard werken aan een voorstel wat er nodig is voor een goede start van een dorpshuisfunctie op deze plek. Bron: gemeente Halderberge
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…