ONLINE HULP VOOR KINDEREN MET SCHEIDINGSPROBLEMEN

In de knoop omdat je ouders gaan scheiden en behoefte om te praten over je gevoelens of aan tips hoe je ermee omgaat? Kinderen en jongeren uit Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert kunnen gratis gebruikmaken van de online steun en ervaring van Villa Pinedo.

Ruim 400 jongeren in Nederland tussen 18 en 27 jaar, ervaringsdeskundig omdat ze zelf gescheiden ouders hebben, staan klaar om te helpen met online informatie, tips en adviezen. Anoniem contact met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Dankzij financiële ondersteuning kunnen kinderen uit die gemeenten nu gratis alle diensten gebruiken die de stichting aanbiedt.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook kiezen voor contact met een vaste, eigen buddy. Via een speciale buddy-app kunnen ze één op één vragen stellen of gewoon hun verhaal vertellen. Ook ouders en leerkrachten kunnen bij Villa Pinedo terecht. Voor hen is er een forum met vragen en antwoorden. Meer weten? Ga naar: www.villapinedo.nl

foto: villa pinedo

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Emmylou Harris - Together Again

Laden...

Laden

Laden…