ONTHULLING NAMEN OP “DE MOLEN” STOELEN SPRUNDEL

Zaterdag 7 oktober om 10 uur is wethouder Suzanne Breedveld, van o.a. vrijwilligerswerk/onderwijs,  aanwezig bij de afsluiting van het project “Molen De Hoop …dat zit goed” voor een geweldige afsluiter. De Molenvrijwilligers hebben hun doel bereikt, maar de uitslag wordt onthuld in bijzijn van donateurs, molenvrienden en partners die samenwerken als ‘Samen voor de buurt’ op deze bijeenkomst.

Zij mogen als eersten plaatsnemen aan de nieuwe ontmoetingstafel op hun eigen stoel, waarvan de namen zichtbaar gemaakt zullen worden. In de molen wordt tevens een permanent affiche onthuld met de namen van de stoelensponsors. Dit project maakt molen De Hoop tot een plek in Sprundel waar men aandacht besteed aan het in stand houden van een werkend Rijksmonument in een prettige omgeving.

De namen van de prijswinnaars van het molengeschenkpakket en het gezinsgeschenkpakket worden bekend gemaakt en daarna is er nog mogelijkheid tot een rondleiding in de molen. Kom gezellig buurten op zaterdag 7 oktober vanaf 10 uur onder het genot van een kopje koffie en een overzicht van de gevoerde actie. Zij die recht hebben op een pakje pannenkoekenmeel kunnen dit na afloop mee naar huis nemen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Harten 10 - Twee Witte Paarden

Laden...

Laden

Laden…