OPBRENGST GOLFDAG BRENGT ONTSPANNING PATIËNTEN

Met één druk op de knop een ziekenhuisruimte omtoveren tot aquarium, boerderij, strand of het Vrijthof. Dankzij de opbrengst van de Bravis Golfdag en Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis is dát straks mogelijk voor patiënten op de Spoedeisende Hulp (SEH) en afdeling Geriatrie. Een opname in het ziekenhuis gaat namelijk voor veel patiënten gepaard met angst en stress.

Dit jaar gaat de opbrengst van de golfdag naar de aanschaf van Qwiek ups. Dit zijn innovatieve apparaten die gebruikmaken van beeld, geluid en geur om een rustgevende omgeving te creëren. Patiënten kunnen dankzij de Qwiek up genieten van virtuele reizen naar prachtige landschappen en ontspannende muziek, allemaal rechtstreeks vanuit hun bed.

De Bravis Golfdag, die samen met hoofdsponsor Equans georganiseerd wordt, is een evenement dat niet alleen golfliefhebbers samenbrengt, maar vooral een hartverwarmend doel dient. Dinsdag 26 september gingen ruim honderd deelnemers de golfbaan op. Het resultaat? Een prachtige opbrengst van maar liefst € 32.500, die volledig ten goede komt aan het aangenamer maken van de patiëntenzorg van Bravis.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Harten 10 - Twee Witte Paarden

Laden...

Laden

Laden…