OPEN ATELIER ROUTE ETTEN-LEUR 16-17-18 SEPTEMBER

Open Atelier Route Etten-Leur is een jaarlijks terugkerend evenement in het 3e weekend van september. Tijdens deze 7e editie van de kunstroute zullen 36 kunstenaars zich presenteren op 15 atelier locaties in Etten-Leur. De locatie houders stellen hun huizen en tuinen beschikbaar om samen met de gastkunstenaar(s) hun kunst aan u te presenteren. Er zullen verschillende disciplines voor u te bewonderen zijn zoals: Schilderijen, ikebana, nuido, leerbewerking, textiel, sieraden, tekenen, glaskunst, keramiek, muziek, beelden en foto kunst enz.

De Flyers van de kunstroute met de 15 locaties, kunt u halen, op de mark bij het stadskantoor bij VVV Etten-Leur City shop en verschillende horecagelegenheden in het centrum van Etten-Leur. De Flyers liggen ook bij alle kunstlocaties. Om een indruk te krijgen van de kunst die te zien is, kunt u ons ook vinden op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/openatelierrouteettenleur/
Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten op 16-17-of 18 september. U bent welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur, de entree is gratis. Tot ziens!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…