OPEN DAG BEROEPSONDERWIJS ALLE CURIO MBO-LOCATIES

Het middelbaar beroepsonderwijs staat volop in de belangstelling. Een beroepsopleiding biedt naast theorie veel leuke praktijklessen. Donderdag 25 januari is er op alle mbo-locaties van Curio in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Hoogerheide een Open dag. De beroepsopleider van de regio zet tussen 15.30 – 20.30 uur haar deuren open voor leerlingen om sfeer te proeven op hun toekomstige school. Belangstellenden zijn van harte welkom met hun ouders/verzorgers. Aanmelden kan via: www.curio.nl/mbo/kiesjouwmbo

Docenten en studenten delen tijdens de open dag hun kennis en ervaring. Ze geven zo goed mogelijk beeld van de verschillende opleidingen. Van automonteur tot voedingsspecialist. En van ondernemer tot doktersassistent. Wat ga je later precies doen in zulke beroepen? En past dat bij jou?

De mbo-route van minder theorie en meer praktijk spreekt steeds vaker havoleerlingen aan. Havisten die praktisch bezig willen zijn kunnen in het mbo gericht een vak leren. Dat kan al met een overgangsrapport van 3 naar 4 havo. Uiteraard ook met een diploma. Op: www.curio.nl/havo staan de instroommogelijkheden voor havisten op een rij.

foto’s: Curio

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Harten 10 - Twee Witte Paarden

Laden...

Laden

Laden…