OPEN DAGEN BEROEPSONDERWIJS CURIO MBO-LOCATIES

Het middelbaar beroepsonderwijs staat volop in de belangstelling. Een beroepsopleiding biedt naast de theorie veel leuke praktijklessen. En de kans op een goede baan is groot. Vrijdag 20- en zaterdag 21 januari zijn er open dagen op alle mbo-locaties van Curio in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Hoogerheide. De beroepsopleider van de regio zet haar deuren open voor leerlingen die sfeer willen proeven op hun toekomstige school. En in gesprek willen gaan met docenten en studenten. Belangstellenden zijn van harte welkom met hun ouders/verzorgers.

Op de website van Curio is al veel informatie over het mbo en de opleidingen te vinden. Persoonlijk contact leidt vaak tot betere vragen en antwoorden. Docenten en studenten delen tijdens de open avond hun kennis en ervaring. Omdat één open dag misschien niet genoeg is, biedt Curio een volledig keuzepakket voor toekomstige mbo-ers aan. Op de website kan de leerling via de studiekiezer verschillende stappen doorlopen in het studiekeuzeproces.

Curio is de beroepsopleider van West-Brabant. Het vmbo, mbo en overig aanbod van Curio biedt talloze relevante en interessante opleidingen voor jong en oud.

Aanmelden kan via curio.nl/mbo/kiesjouwmbo

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…