OPEN DEUREN DAG SPRUNDEL ZEER GESLAAGD

Sprundel was 10 september “the place to be”. Ondanks de hitte trok de Open Deuren Dag veel mensen, ook van buiten het dorp. Ze werden op zeventien verschillende plekken gastvrij ontvangen. En er was voor iedereen iets interessants te vinden. Men kon terecht bij  amateurkunstenaars, exposities, demonstraties en bedrijven. De kerktoren en molen werden beklommen.

Proeflessen gevolgd van vormen van dansen, bewegen en mindfulness. Men kon hapjes proeven, filmpjes zien en met een kruisboog  schieten. In de molen was veel te doen en in de Trapkes presenteerden verschillende verenigingen en instellingen zich. Velen kwamen naar het sluitingsfeest in De Trapkes, met muziek en dans van verschillende groepen. Stralende gezichten van de aanwezige deelnemers.

Men was zeer tevreden over de getoonde belangstelling. Verheugd over het succes toonde de organisatie zich dankbaar voor de geweldige medewerking. “Een staaltje van wat door samenwerking in een dorp te bereiken is”. Tijdens het slotfeest werden de winnaars van de door de plaatselijke Ondernemers Vereniging aangeboden 2 x 4 kaartjes voor De Efteling bekend: Rick Sangers en Noor van Schoonhoven.

Sluitingsfeest in de Trapkes foto’s: Jac v Trijp

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…