OPEN HAVENDAG MOERDIJK 8 OKTOBER

Leren hoe een raketontsteking eruitziet, varen door de haven, binnenkijken bij Shell, rijden in een megamachine of een prijs winnen? Het kan bij de Open Havendag Moerdijk op 8 oktober. Bedrijven laten zien wat ze achter de schermen doen.

De diversiteit van de vierhonderd bedrijven die in het enorme havengebied zijn gevestigd is enorm. Zowel in grootte als in activiteit. Om de boel overzichtelijk te houden is op het reusachtige terrein van Ritchie Bros Auctioneers het centrale ‘dorpsplein’ gemaakt. Hier staat de koffie klaar en presenteert een deel van de bedrijven hun activiteiten. Hier start ook de bus.

De laatste open havendag op en rond het haven- en industrieterrein Moerdijk in 2018. Toen met maar liefst 3.500 bezoekers. Nu kan het weer. Meer dan dertig bedrijven die normaal niet toegankelijk zijn, laten zien wat ze in huis hebben.

De open dag biedt de kans te zien wat er allemaal op dit reusachtige haven- en industriegebied gebeurt. ,,We zijn een haven van nationaal belang en de tweede economische motor van Brabant. Bedrijven laten met trots zien wat ze doen. Ook willen ze mensen interesseren om nu of in de toekomst in Port of Moerdijk te werken”, zegt Ferdinand van den Oever van Havenbedrijf Moerdijk.

Een gratis dagje uit met de hop-on-hop-off-bus en een stukje varen in de vierde zeehaven van Nederland. Aanmelden is verplicht via de site:

https://www.openhavendagmoerdijk2022.nl/inschrijven

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Soft Cell - Torch

Laden...

Laden

Laden…