OPENBARE VERGADERING ALGEMEEN BESTUUR WATERSCHAP

De secretaris-directeur van waterschap Brabantse Delta maakt bekend: dat de volgende openbare vergadering van het algemeen bestuur digitaal plaatsvindt op woensdag 23 december 2020 van 19.30 tot 22.00 uur. De openbare vergadering is digitaal te volgen via https://wbd.notubiz.nl/live

(1/3)
De vergaderstukken liggen van 9 december tot en met 23 december 2020 ter inzage op het Hof van Bouvigne (Bouvignelaan 5 te Breda). De stukken zijn in te zien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. De volledige agenda en bijbehorende vergaderstukken zijn ook in te zien op en te downloaden www.brabantsedelta.nl/vergaderstukken.

(2/3)
Het reglement van orde staat toe dat toehoorders gebruik kunnen maken van hun spreekrecht over algemene water schapszaken of onderwerpen die op de agenda staan. Een verzoek om van het spreekrecht gebruik te maken moet voor het begin van de vergadering gemeld worden bij de secretaris directeur via e.pompe@brabantsedelta.nl onder vermelding van het punt of de punten waarover men het woord wil voeren.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…