OPENING LEEFSTIJLLOKET IN HET BRAVIS ZIEKENHUIS

Een ongezonde leefstijl speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, diabetes type II en verschillende vormen van kanker. Patiënten van het Bravis ziekenhuis kunnen nu doorverwezen worden naar het Leefstijlloket in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Het Leefstijlloket werd vrijdag 26 januari geopend door wethouder René van Ginderen van gemeente Roosendaal.

In het Leefstijlloket staan de leefstijlmakelaars van Thuiszorg West-Brabant (TWB) en welzijnsorganisatie WijZijn stil bij voeding, beweging, ontspanning, het sociale netwerk en middelen zoals het gebruik van alcohol, roken en drugs. Aan het Leefstijlloket zijn geen kosten verbonden, maar aan de vervolgstappen (bijvoorbeeld een abonnement op een sportschool of vereniging) wel.

Het leefstijlloket is elke maandag en woensdag geopend en te vinden in de centrale hal van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Voor een bezoek aan het Leefstijlloket is een doorverwijzing van een specialist van het Bravis ziekenhuis nodig. Op dit moment worden alleen Bravis-patiënten van de afdelingen MDL en Interne Geneeskunde doorverwezen naar het leefstijlloket. Op termijn wordt dit uitgebreid.

Opening Leefstijlloket  foto: Bravis Roosendaal

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…