OPENING VERNIEUWD CENTRUM OUD GASTEL

Woensdag 19 oktober a.s. wordt het vernieuwde centrum van Oud Gastel feestelijk geopend. Dit gebeurt van 16.30-18.00 uur op de Markt in Oud Gastel.

Na ruim een jaar van werkzaamheden is het project “Stamriool en herinrichting Markt e.o.” afgerond. Deze mijlpaal willen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder feestelijk moment.

Door de groei van het aantal woningen in Oud Gastel was het noodzakelijk de capaciteit van het rioolstelsel in het dorp aan te passen. Ook de klimaatverandering en daarbij horende grotere hoeveelheid neerslag in korte periodes, waren aanleiding om de rioolcapaciteit te vergroten. Met het nieuwe stamriool, bestaand uit een groter vuilwaterriool en een apart hemelwaterriool waarop zoveel mogelijk wegen en daken van woningen afwateren, is Oud Gastel voorbereid op de toekomst.

Wethouder Thomas Melisse: “We zijn aan het eind gekomen van een bijzonder project. Alle inspanningen van de afgelopen tijd hebben geleid tot een prachtig multifunctioneel plein en een aantrekkelijk centrum dat klaar is voor de toekomst, zowel boven als onder de grond. Ik bedank alle inwoners en ondernemers voor hun bijdrage, medewerking en geduld.”

Vernieuwde Markt te Oud-Gastel

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…