OPENING VRAAG- EN AANBOD PUNT SPRUNDEL

Op woensdag 28 september om 9.30 uur opent wethouder Suzanne Breedveld het Vraag- en Aanbod Punt Sprundel in dorpshuis De Trapkes, Kloosterplein 3 in Sprundel. Ook tekent ze de samenwerkingsafspraken met het bestuur van Dorpswerk Sprundel. Het betreft het laatste Vraag- en Aanbod Punt dat in onze gemeente opent.

Inwoners van Sprundel die met een vraag of klusje zitten of juist graag een klusje of iets anders voor een dorpsgenoot willen doen, kunnen hier terecht en worden aan elkaar gekoppeld.

Vanaf 28 september is er iedere woensdag een coördinator aanwezig, maar mensen kunnen ook hun vraag of aanbod in de brievenbus van de Trapkes achterlaten of een mailtje sturen naar de coördinator. “Wij hopen dat dit een laagdrempelige manier wordt voor de mensen in Sprundel om aan te kloppen voor hulp. Van een klein klusje in huis of in de tuin tot een luisterend oor of het vinden van een maatje. Zo hopen we dat mensen geholpen kunnen worden of dat ze begeleid worden naar de juiste organisatie voor hun vraag”, aldus de wethouder.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…