Oproep aanmelden kandidaten Vrijwilligersprijzen 2019

Jaarlijks zet de gemeente Rucphen vrijwilligers in het zonnetje tijdens de Vrijwilligersavond. Tijdens deze avond reikt de gemeente ook de Vrijwilligersprijzen uit. De gemeente roept daarom inwoners op om vrijwilligersorganisaties te nomineren. URvoice reikt de jeugdprijs uit. Rotary Halderberge-Seppe vervult daarnaast een wens van een genomineerde organisatie of jeugdvrijwilliger. De Vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats op 7 november.

“Vrijwilligers in het zonnetje zetten”
Onze gemeente kent tal van vrijwilligersorganisaties die allemaal een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de vijf dorpskernen. Tijdens de Vrijwilligersavond laat de gemeente haar waardering voor het vrijwilligerswerk zien. “We zijn blij met zoveel actieve vrijwilligers in onze gemeente. Deze vrijwilligers verdienen het om een keer in het zonnetje gezet te worden”, vertelt wethouder Laura Matthijssen. “Tijdens de Vrijwilligersavond worden de vrijwilligersprijs en de jeugdvrijwilligersprijs uitgereikt. De gemeente roept daarom iedereen op om organisaties te nomineren die zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Nomineren kan tot 15 september via www.vrijwilligerswerkrucphen.nl” vult Matthijssen aan.

Nomineren vrijwilligersorganisatie
Voor de vrijwilligersprijs gaat het om (vrijwilligers)organisaties die inspirerende activiteiten hebben uitgevoerd die een bijzondere inspanning hebben gevraagd. Deze organisaties maken bij nominatie kans op een cheque van € 500,00. Wethouder Matthijssen reikt deze cheque uit tijdens de Vrijwilligersavond. Nomineren kan tot 15 september via www.vrijwilligerswerkrucphen.nl
Op deze website vind je ook meer informatie.

Nomineren jeugdvrijwilliger
Tijdens de Vrijwilligersavond reikt URvoice de jeugdvrijwilligersprijs uit. Deze prijs richt zich op (een groep) jonge vrijwilligers in de leeftijd van 13-28 jaar. Ook voor deze prijs kunnen nominaties worden uitgebracht. De prijs is een cheque ter waarde van € 250,00.
Het nominatieformulier en meer informatie is te vinden op www.urvoice.nl.

Rotary Halderberge-Seppe vervult een wens van een genomineerde organisatie of jeugdvrijwilliger
Van 1 tot 25 oktober staat in de hal van het gemeentehuis een wensboom. Genomineerden mogen hierin een wens hangen. Een wens voor de eigen organisatie of voor een ander. Tijdens de vrijwilligersavond maakt de Rotary bekend welke wens zij gaan vervullen. Op deze manier wil de Rotary Halderberge-Seppe een bijdrage leveren aan het maatschappelijk leven in de gemeente Rucphen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…