Over De Datum wordt Tijdcapsule

Vanaf 2019 verandert het programma “Over De Datum” in “Tijdcapsule”. Het is een zondagochtend-radioprogramma met een bredere muziekkeuze, die nu de gehele vorige eeuw bestrijkt.

De Tijdcapsule is gevonden en brengt je mooie, heerlijke, knusse, romantische en af en toe pittige feelgoodmuziek. De code kan ontcijferd worden onder het genot van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. Warme muziekklanken voor op de luie zondagochtend, waarbij de appeltaart wordt afgewisseld met een pittig broodje salami. Muziek uit de jaren 1900 tot 2000, waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden aan vroeger.

Het maakt dan niet uit of “vroeger” voor de jongere generaties (de nu dertigers) of voor de oudere generaties (de nu 70-tigers) geldt. “Vroeger” met zijn herinneringen aan muziek bij bijvoorbeeld de eerste kus, de eerste ringtone op je telefoon, autovakanties met de caravan naar Zuid-Frankrijk, de snelle beat waarbij het gaspedaal iets dieper werd ingedrukt bij de eerste auto, het einde van de Tweede Wereldoorlog en nog veel meer.

Kortom: muziek van toen uit de vorige eeuw waarbij ieder van ons wel een moment kan herinneren van……. en dat u zelf kunt invullen…

Wanneer?
Tijdcapsule wordt elke zondagmorgen uitgezonden op Radio Rucphen tussen 9.00 en 11.00 uur. De presentatie ligt in handen van Arie de Vormer en Marja Gijzen.

Uitzending gemist
Mocht u het gemist hebben of nog eens terug willen luisteren dan kan dat via onze website bij uitzending gemist:
http://www.radiorucphen.nl/programma-gemist/

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…