OVERHANDIGING EERSTE FLYER BIJ GELDZORGEN

Geldzorgen kunnen een enorme impact hebben op je leven en gezondheid, en betreft zeker niet alleen minima. Heb je zorgen over je financiële situatie, dan wil gemeente Rucphen je graag helpen. Daarom is er een flyer ontworpen met informatie over landelijke, regionale én gemeentelijke voorzieningen. Hij bevat meerdere talen en er staat een QR-code die je kunt scannen waarna je toegang krijgt.

Je krijgt een overzicht van organisaties en instanties die hulp bieden aan mensen met financiële problemen. Je kunt bijvoorbeeld informatie vinden over alle toeslagen waar je misschien recht op hebt, en hulp voor ondernemers. Ook vind je er alle voorzieningen zoals schuldhulpverlening, voedselbanken en kledingbanken. De flyer vind je op diverse plekken door de hele gemeente.

Natuurlijk in het gemeentehuis, ook in huisartsenpraktijken, de bibliotheek en buurthuizen. Donderdag 25 mei om 13.00 uur wordt de eerste flyer door wethouder Suzanne Breedveld overhandigt aan huisarts Frans Sturm, in de praktijk van het Huisartsenteam Midzomerplein,
Pastoor van Breugelstraat 114 in Bosschenhoofd. Hier zijn de flyers als eerste beschikbaar.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Ed Nieman - Jij Bent Mijn Signorita

Laden...

Laden

Laden…