OVERTREDERS BEBOET TIJDENS INTEGRALE CONTROLE

Agenten, handhavers en medewerkers van de Belastingdienst hebben donderdag 7 oktober gezamenlijk een verkeerscontrole gehouden. Totaal zijn 25 overtreders op de bon gegaan. De Belastingdienst heeft voor ruim 9.300 euro aan openstaande belastingschulden geïnd en 2 voertuigen in beslag genomen en gaat op basis van informatie vervolgonderzoeken doen.

Agenten en Boa’s schreven aan de Sprundelseweg in Rucphen tussen 14.30 uur en 17.30 uur 12 bekeuringen uit. 2x voor niet tonen rijbewijs, 4x niet tonen kenteken, 3x negeren geslotenverklaring, 1x mobiele telefoon vasthouden, en 1x rijden zonder verzekering.

Een bromfiets bleek na een test 109 km per uur te kunnen rijden. Dat levert een bekeuring en een WOK-melding op, dit betekent dat er een keuring bij de RDW komt.

De controle op de Vaartweg in Oudenbosch was tussen 19.00 uur en 22.00 uur. 13 weggebruikers waren in overtreding en krijgen een boete. 4x voor niet tonen rijbewijs, 2x niet tonen kentekenbewijs, 2x niet voeren fietsverlichting, 1x mobiele telefoon vasthouden, 1x geen voorrang verlenen en 3x rijden zonder rijbewijs. De auto van een van deze bestuurders is in beslag genomen omdat het al de derde keer was dat hij werd betrapt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Vergouwen - Muziekparadijs2

Laden...

Laden

Laden…