POLITIE BETRAPT FIETSENDIEF BIJ AMPHIA

De politie heeft bij het ziekenhuis aan de Molengracht in Breda tijdens een postactie een 53-jarige Bredanaar op heterdaad aangehouden vanwege fietsdiefstal. Agenten hielden de gestalde fietsen in de gaten omdat er dit jaar al 4 elektrische fietsen zijn gestolen. Politie van het team Markdal postte woensdag 12 april, vanwege recente fietsdiefstallen bij het ziekenhuis.

Ze zagen rond 9.30 uur een man bij de ingang lopen die ook in beeld kwam bij een eerdere fietsdiefstal. Ze besloten hem in de gaten te houden en zagen hem drentelen vanaf de hoofdingang naar het bushokje. Even later zagen de agenten dat hij zich verdacht ophield bij een fiets. Dat hij bukte en handelingen verrichtte bij het slot en even later op die fiets wegreed. Ze hielden hem staande.

De elektrische fiets bleek eigendom van een vrouw uit Teteringen. Ze was met haar man in het ziekenhuis. De verdachte, een bekende van de politie, werd aangehouden. In zijn kleding werd wat gereedschap, ook een busje traangas en een stroomstootwapen aangetroffen. Bij hem thuis werden nog drie fietsen in beslag genomen waarvan er in elk geval twee gestolen zijn.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…