POLITIE DRUK MET HARDLEERSE RIJDERS ONDER INVLOED

Twee Roemenen zijn van vrijdag 11- op zaterdag 12 februari betrapt op rijden onder invloed. Een 27-jarige man maakte het erg bont. Hij werd 2 keer daarvoor aangehouden. De auto waarin hij reed is in beslag genomen. Agenten zagen rond middernacht een auto slingerend rijden. Daarin zaten 5 inzittenden, allemaal onder invloed van alcohol. De bestuurder blies 825 ugl. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Twee uur later besloten de agenten te gaan kijken op de Mereltjesstraat in Wernhout of de achtergebleven auto er nog stond. Dat was het geval  Wel zagen de dienders een auto aan komen rijden met daarin dezelfde personen maar nu met een andere rolverdeling. Nu zat een 27-jarige man achter het stuur. Ook hij was dronken. Hij blies 940 ugl.  Ook zijn rijbewijs is ingenomen.

Rond 05.00 uur zagen de agenten de eerste auto op de Parklaan in Etten-Leur rijden dit maal met drie personen. Tot verbazing van de agenten zat de 27-jarige man weer achter het stuur. Nu blies hij 700 ugl.  De auto is in beslag genomen. Hij krijgt nu ook nog een proces-verbaal voor rijden in een auto terwijl het rijbewijs is ingevorderd.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…