POLITIE HOUDT TWEE VERDACHTEN WONINGOVERVAL AAN

De politie heeft dinsdagochtend 5 maart 2024 op twee plaatsen in Roosendaal twee  inwoners aangehouden. Het zijn mannen van 19 en 22 jaar die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een woningoverval in december 2022. Op maandag 5 december 2022 rond 17.10 uur is een toen 62-jarige man in zijn woning in de Achterhoeksestraat in Rucphen slachtoffer geworden van een woningoverval.

De overvallers, er zou sprake zijn geweest van meerdere daders, mishandelden de bewoner en gingen er na de overval vandoor met geld en andere kostbaarheden. De politie stelde direct na de overval een uitgebreid onderzoek in. Zo hielden politiemensen een buurtonderzoek, onderzochten ze of er camerabeelden beschikbaar waren en riepen ze de hulp van het publiek in via berichten in de media.

Het politieonderzoek leidde naar de dinsdagochtend 5 maart in alle vroegte aangehouden verdachten. Onderzocht wordt of- en hoe zij betrokken waren bij de woningoverval. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…