POLITIE HOUDT VERDACHTEN AAN INBRAKEN ETTEN-LEUR

Bij een grootschalig onderzoek naar autodiefstallen en inbraken in de regio heeft de politie de afgelopen weken vier verdachten aangehouden. Het gaat om in totaal 35 inbraken en diefstallen in Etten-Leur, maar eigenlijk in bijna heel West-Brabant. De politie onderzocht de inbraken en diefstallen de afgelopen maanden en kwam een groep op het spoor die hier waarschijnlijk verantwoordelijk voor is.

Zij wisselden in samenstelling en maakten gebruik van meerdere voertuigen. De politie kreeg vorig jaar een tip waarbij namen van betrokkenen van woninginbraken werden genoemd. De politie startte toen het onderzoek en denkt nu bewijs te hebben van inbraken en autodiefstallen in o.a. Bavel, Bergen op Zoom, Breda, Dorst, Etten-Leur, Gilze, Goes, Halsteren, Kruiningen, Oosterhout, Roosendaal.

Begin van dit jaar verlegden de verdachten hun terrein van woninginbraken naar autodiefstallen. Zoals Toyota’s van het type RAV4 waren hun doelwit. Dat heeft ze ook de das om gedaan. Na een poging een Toyota weg te nemen, werden op 9 maart in Ulvenhout en Breda, drie verdachten aangehouden. Hun huizen zijn doorzocht en diverse zaken zijn in beslag genomen die als bewijs kunnen dienen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…