POLITIE ONDERZOEKT MELDINGEN IN BOSGEBIED VISDONK

De recherche doet onderzoek naar meldingen in het bosgebied van Visdonk. Verschillende vrouwen zouden daar tussen 2 augustus en 5 november zijn lastig gevallen. In totaal gaat het om vier verschillende incidenten. Op 2 augustus werd een vrouw ernstig mishandeld. In de andere gevallen was daar geen sprake van. Het laatste incident vond plaats in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 november.

Toen een vrouw rond 3.00 uur op de Zundertseweg werd lastig gevallen.  In de omgeving van de Rozenvendreef op 12 en 26 oktober ook twee vrouwen lastiggevallen. Dat gebeurde aan het eind van de middag. Het is onduidelijk of het om dezelfde man gaat. De recherche is op zoek naar mensen die iets verdachts gezien hebben in de omgeving van het bosgebied van Visdonk op genoemde data.

Heeft u tips voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Of vul een tipformulier in via: www.politie.nl  Vermeld altijd het zaaknummer 2023196994. Mocht u iets zijn overkomen afgelopen maanden, dan horen wij ook graag van u. Bel 112 als u wordt lastig gevallen in omgeving Visdonk.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…