POLITIEACTIE ROOSENDAAL TEGEN DRUGSOVERLAST

In Roosendaal zijn donderdagavond 13 oktober in de buurt van het Heilig Hartplein vijf mannen aangehouden tijdens een politieactie gericht tegen drugsoverlast. Drie van hen worden verdacht van drugshandel, één had drugs op zak en een ander kon niet voldoen aan de identificatieplicht.

Verschillende panden in de buurt van het Heilig Hartplein zijn die avond gecontroleerd door politie, douane en medewerkers van de gemeente. In een woning in de nabijgelegen Wattstraat werd 44 kilo hasj en enkele duizenden euro’s gevonden.

Eén van de vijf arrestaties werd in die woning verricht. In een loungecafé op de hoek van het Heilig Hartplein is een bestuurlijke controle gehouden. De politie heeft bij de actie ook een auto in beslag genomen.

De actie is op touw gezet, heette Kingpin en vond plaats in wijk Kalsdonk nadat er bij de politie door omwonenden veelvuldig werd geklaagd over overlast. ,,Het is niet de bedoeling dat zij de boel overnemen en hier de baas spelen”, zei een woordvoerder van de politie.

In een telefoonwinkel aan het Heilig Hartplein trof de politie een behoorlijke hoeveelheid nepspullen. Het ging om telefoonhoesjes. Daarmee gaat de Stichting Namaakbestrijding React aan de slag.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…