POLITIEACTIE ZEELAND-WESTBRABANT 13 ARRESTATIES

Tijdens een samenwerkingsactie van de Landelijke- en regionale recherche van politie Zeeland-West-Brabant zijn vrijdagmorgen 3 februari dertien verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van drugshandel en witwassen. De actie stond onder leiding van het Openbaar Ministerie Zeeland-W.-Br. en Landelijk Parket. Het was een onderzoek naar productie van/en handel in (synthetische) drugs en witwassen.

Ruim 450 politiemensen en 20 medewerkers van justitie waren bij de actie ingezet. Zo’n 35 adressen in regio Zeeland-West-Brabant zijn onder leiding van een rechter-commissaris of een officier van justitie doorzocht. Het ging om meerdere woningen, (bedrijfs)panden en loodsen. Daarbij zijn diverse drugs, grondstoffen voor het maken van drugs, wapens, munitie en grote geldbedragen aangetroffen.

Alles is in beslag genomen, net als meerdere voertuigen. Ook nu blijkt weer dat criminelen onterecht denken dat ze in het geheim, buiten het zicht van de politie, kunnen opereren. Politie en OM blijven manieren vinden om criminelen op te sporen en te vervolgen, waar ook ter wereld. Meer informatie: www.politie.nl/nieuws/2023/februari/3/politie-leest-opnieuw-mee-met-criminelen.html

Bron: Politie.nl

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…