POLITIEAUTO MET VERDACHTE BETROKKEN BIJ AANRIJDING.

Een politieauto met daarin twee politiemensen en een verdachte is dinsdagochtend rond 09.00 uur op de Backer en Ruebweg te Breda betrokken geweest bij een aanrijding. De politiemensen waren met een agressieve arrestant onderweg naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek en reden met optische signalen. De verdachte, een 41-jarige vrouw uit Litouwen, verzette zich tijdens de rit tegen één van de politiemensen.
(1/3)
De bijrijder die daarop probeerde de vrouw onder controle te houden. In de bocht richting de Charles Stulemeijerweg kwam de politieauto in botsing met een tegemoetkomende auto. Hierdoor raakten beide auto’s beschadigd en raakte de politieagent (bijrijder) gewond. De verdachte raakte niet gewond. De vrouw die door de politiemensen naar het arrestantencomplex moest worden gebracht, was die ochtend aangehouden. (2/3)
Op verdenking van huisvredebreuk. Een beveiliger van een recreatiepark in Oosterhout had de vrouw, samen met een 34-jarige man uit Litouwen, slapend aangetroffen op de vloer van een huisje in het Oosterhoutse park. Het tweetal reageerde agressief op de komst van de beveiliger en wilde het huisje niet verlaten. Daarop zijn ze door gealarmeerde politiemensen aangehouden.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…