POLITIEMELDINGEN MARKDAL VAN 8 TOT 15 JANUARI

Er zijn 368 meldingen afgehandeld. Hieronder vallen zowel 112 meldingen als 0900-8844 meldingen. Ziet u iets verdachts, gebeurd er iets, is er hulp nodig. Twijfel niet en bel ten alle tijden de politie!
36 meldingen van verdachte situaties. Er zijn de laatste tijd veel woning inbraken. Hierbij kan het opvallen dat er personen zijn ,die door u straat lopen en/of rijden die zich verdacht gedragen.

19 meldingen van een ruzie. Hierin proberen wij altijd te bemiddelen en van beide partijen het verhaal aan te horen.
9 meldingen van overlast van drank en drugs. Treffen wij personen aan die onder invloed zijn van drank dan krijgen deze van ons een bekeuring voor openbaar dronkenschap. Veelal gaan deze meldingen gepaard met een bezoek van de collega’s van de ambulance. NIX onder de 18.

14 meldingen van geluidsoverlast. Hierbij komen wij ter plaatse bij meldingen waarbij een feestje aan de gang is. Ter plaatse vragen wij netjes of het geluid zachter kan. Wordt hier geen gehoor aangegeven kan het zomaar zijn dat je een bekeuring krijgt en we de muziekinstallatie in beslag nemen. Dus geniet zeker van een feestje! Maar denk daarbij ook aan de buren.

Bron: Politie basisteam Markdal.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…