Politienieuws

SINT WILLEBRORD – De politie heeft dinsdagochtend op de A58 ter hoogte van Sint Willebrord een 24-jarige bestuurder uit Nispen gearresteerd omdat hij een aanrijding had veroorzaakt waarbij een automobilist gewond is geraakt. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder uit Nispen (24) rond 08.00 uur een andere auto. Dat voertuig kwam tegen een boom terecht, sloeg over de kop en belandde in een sloot. De bestuurster (59) uit Teteringen is met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte, die alleen in de auto zat, reed met een afgebroken wiel door tot hij verderop tot stilstand kwam. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij wordt verhoord.

SINT WILLEBRORD – Dinsdag rond 07.50 uur hebben meerdere ongevallen plaatsgevonden op de A58 bij Sint Willebrord. Twee traumahelikopters werden opgeroepen, maar voor zover bekend zijn ze uiteindelijk niet geland. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De ongelukken zorgden voor een flinke verkeershinder. De oorzaak van de ongevallen is niet bekend. Weginspecteurs zijn aanwezig om de incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Op enkele plekken zijn rijstroken gesloten.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
16:29 Hitladder Top 20 with Nieuw in de Hitladder Top 20 (00:03)

Now on air:

with

Next on air:
16:45 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 3 kort (00:05)
16:45 Vrolijke Vagebonden with Sophietje (03:13)
16:48 Sven Versteeg with Kroegoloog (02:37)

Laden...

Laden

Laden…