PROGRAMMA GEMEENTE HALDERBERGE TOT EIND OKTOBER

Na ruim een jaar van werkzaamheden is het project “Stamriool en herinrichting Markt e.o.” afgerond. Woensdag 19 oktober wordt het nieuwe centrum van Oud Gastel vanaf 16.30-18.00 uur feestelijk geopend. Om 17.00 uur verricht wethouder Thomas Melisse de openingshandeling.

Donderdag 20 oktober is om 19.30 uur de commissie B&O en SM&V over Programmabegroting 2023 in de raadzaal van het gemeentehuis.

Zaterdag 22 oktober om 20.30 uur houdt burgemeester Bernd Roks in het Turfschip te Etten-Leur een toespraak bij de viering van het jubileum van Roy Verdonk van The Dutch Dance Academy uit Oudenbosch. Roy viert hier het feit dat hij 25 jaar geleden als eerste Nederlander de wereldtitel won in het Line Dance op de Wereldkampioenschappen in Los Angeles. In de hoogste categorie liet hij alle Amerikanen achter zich en werd de eerste Europese Wereldkampioen. Afgelopen 25 jaar heeft hij tv optredens gegeven, en een theatershow geproduceerd met Barry Stevens. Inmiddels runt hij met zijn vrouw al 10 jaar dansschool “The Dutch Dance Academy” in Oudenbosch.
600 dansers komen om dit met hem te vieren.

Voor meer informatie: Roy Verdonk via tel.: 06 18 05 14 08 of email: Royverdonkdancers@gmail.com

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…