PROGRAMMA ZLM TOUR SPEKTAKEL VOOR BEZOEKERS

Op 10 juni staat Roosendaal in het teken van de ZLM Tour. Deze spannende wielerwedstrijd start en finisht in deze bruisende stad. Met de Wieler Experience aan de Buijenstraat als vertrek- en de Jan Vermeerlaan als eindpunt belooft het een spectaculaire dag te worden. Bewoners en bezoekers krijgen de kans om tijdens dit evenement professionele wielrenners en aanstormende talenten in actie te zien.

De Wieler Experience Roosendaal verwelkomt de ploegen en dient als startpunt van de dag etappe. Van 10:00- tot 14:00 uur kunnen bezoekers genieten van diverse clinics en demonstraties. Om 10:30 uur arriveren de ploegen. De ploegenpresentatie is om 11:00 uur, het startschot wordt gegeven door wethouder Sanneke Vermeulen om 12:45 uur. Na anderhalve ronde verlaat het peloton de Wieler Experience.

Na ruim 170 kilometer keren de renners rond 15:45 uur terug naar Roosendaal. Men verwacht dat de renners tussen 16:00 uur en 16:30 uur de finishlijn zullen passeren, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt om 17:15 uur. Verschillende wegen zullen delen van de dag afgesloten zijn, dit is te volgen op: www.roosendaal.nl/zlmtour Het programma is te bekijken op www.bezoek-roosendaal.nl

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Paultje Poets - Al Jouw Woorden Zijn Teveel

Laden...

Laden

Laden…