PRULLENBAKIDEE KINDERRAAD ZUNDERT KRIJGT GESTALTE

Prullenbakken in gemeente Zundert mooier maken met een mooie sticker. Het is één van de ideeën uit de top 6 van de Kinderraad van gemeente Zundert. Bij basisschool Zonnebloem werd 17 mei de aftrap gegeven. Op een prullenbak bij de school werd door een medewerker van de gemeente de 1e sticker aangebracht met als thema Veilig Verkeer, één van 3 door de Kinderraad bedachte thema’s.

Dit met burgemeester Joyce Vermue, Joselijn en Seppe, 2 vertegenwoordigers van basisschool Zonnebloem in de Kinderraad, én leerlinge Lola, bedenkster en maakster van het winnende ontwerp voor de sticker. Het ontwerp laat verkeersborden kriskras door elkaar zien rondom de slogan Veilig Verkeer. Tijdens een bijeenkomst van de Kinderraad hebben ze 6 tekeningen gekozen, één tekening per school.

De winnende tekening is straks bij elke school als sticker te zien op een prullenbak. Nu zijn de Annaschool in Zundert, De Wegwijzer in Achtmaal en Sint Bavoschool in Rijsbergen aan de beurt.  De andere 2 thema’s zijn Duurzaamheid en Bloemencorso. Bij de corsotent van verschillende buurtschappen zal een sticker wordt geplakt met het wapenschild van het buurtschap.

foto: Charles van Campenhout

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
08:19 Queen with Fat Bottomed Girls (03:08)
08:22 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 2 (00:14)
08:22 Saco & Liz Beekman with You Cannot Have It All (02:01)

Now on air:

Imca Marina with Viva Espana

Next on air:
08:28 Gert Timmerman with Brandend Zand (03:22)
08:31 Ria de Schutter with info Summer games Rucphen L. 08072024 (00:47)
08:32 Gebroeders Ko with Met De Neus Omhoog (02:58)

Laden...

Laden

Laden…