RAADSVERGADERING OP 11 NOVEMBER 2020.

Tijdens deze vergadering behandelt de gemeenteraad de Programmabegroting 2021 en de Meerjarenraming 2022-2024. De aanvangstijd is aangepast in verband met deze begrotingsbehandeling. De vergadering start om 19.00 uur. Indien nodig is er een uitloop van de vergadering op donderdagavond 12 november. De voorlopige agenda en stukken kunt u inzien en downloaden via www.rucphen.nl/raadsinformatie.
(1/3)
Volg de vergaderingen live via Radio Rucphen
Vanwege de coronamaatregelen is het voor publiek niet mogelijk om de raadsvergaderingen bij te wonen. Geïnteresseerden die de vergaderingen live willen volgen, kunnen dat doen via Radio Rucphen. Radio Rucphen is te beluisteren via: Na enkele dagen zijn de vergaderingen ook terug te luisteren op de website van de gemeente.
(2/3)
Tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad heeft u spreekrecht. Dit houdt in dat u aan het begin van de vergadering uw mening kunt geven over onderwerpen die op de agenda staan. Wilt u hiervan gebruik maken, meld dat dan tenminste 48 uur voor het begin van de vergadering aan raadsgriffier Theo Broek, tel. 0165-349520 of raadsgriffie@rucphen.nl.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…