RAS ORGANISEERDE GEWELDIGE DAG PER BUS

Afgelopen 8 september was er weer een dagreis.

Deze keer gingen 35 RAS-leden richting Maarsbergen naar een museumboerderij.
Bij de ontvangst was er koffie met gebak en kon iedereen op een scherm een impressie bekijken over het kaas maken. Naast het museum was een winkel waar streekproducten werden verkocht. Menigeen nam iets mee naar huis.

Bij de museumboerderij werd ook de lunch gebruikt. De reis werd vervolgd naar Garderen, waar de leden prachtige zandsculpturen konden bewonderen.

Ieder jaar kennen de sculpturen een nieuw thema. Dit jaar was dat onze vaderlandse geschiedenis. Van de Batavieren tot het huidige koningshuis, met ook veel prominente Nederlanders, zoals Spinoza, Erasmus, Rembrandt. De moeite waard.

Om 17.00 uur vertrok de bus richting Woudenberg,  waar in een stijlvol hotel van een heerlijk diner werd genoten. Het was een hele fijne dag. De reis was als van ouds uitstekend georganiseerd.

foto’s: Mart Schrauwen.

Komende maanden kunnen de 245 leden van de RAS weer naar ontspanningsmiddagen op enkele vrijdagen. Zo is er op 30 oktober een lezing over de bevrijding van Rucphen. In december worden er kerststukjes gemaakt en vieren we het Kerstfeest met een viering in AGORA met daarna de Kerstbrunch.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Gigi Anderson - African Baby

Laden...

Laden

Laden…